Leipzig & catering in het Luxor

Het nieuwe Luxor theater leent zich niet alleen uitstekend voor amusement van niveau, maar ook voor zakelijke evenementen als presentaties, congressen en vergaderingen. De ruime capaciteit van de theaterzaal, de diverse prachtige foyers en de uitstekende voorzieningen bieden unieke mogelijkheden.

Presentaties & vergaderingen

Arrangementen &
Partijen

FEESTEN & BORRELS

De ideale locatie voor ieder evenement

Uw evenement op maat

Het nieuwe Luxor en huiscateraar Leipzig hebben al vele congressen, vergaderingen, recepties en galadiners door middel van een soepele samenwerking tot grote successen gemaakt.

Leipzig werkt nauw samen met de afdeling Arrangementen en Evenementen van het Luxor voor de invulling van uw evenement en biedt u graag alle ondersteuning die nodig is om uw evenement tot een unieke beleving in het prachtige theater te maken.

Naast het professionele advies op maat op het gebied van entertainment, licht-, geluid- en podiumtechniek zal Leipzig uw evenement kunnen aanvullen met een bruisende culinaire aankleding en prestatie.

Evenementen locatie leipzig werkt nauw samen met de afdeling arrangement van het nieuwe Luxor om uw evenement tot een unieke beleving in het prachtige theater te maken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van evenementen locatie Leipzig of specifieke vragen over uw eigen evenement dan staan wij u graag te woord middels onderstaand formulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op: 010- 290 80 20