Theaterrestaurant Leipzig. Het in-house theaterrestaurant van het nieuwe Luxor Rotterdam.

Theaterrestaurant Leipzig

Theater en diner vormen samen een perfecte combinatie en sluiten binnen Luxor naadloos op elkaar aan. Vanuit theaterrestaurant Leipzig loopt u in 10 seconden binnendoor naar de zaal. Laat u verwennen van garderobe tot menu, van aperitief tot aan de koffie.

Zelfs in de pauze zorgt Leipzig voor uw drankje en hapje. U kunt tijdens uw diner in Leipzig alvast een tafel reserveren voor de pauze, waarbij u kunt kiezen uit een zoet of hartig pauzearrangement inclusief een drankje uit het Hollandse assortiment. U betaalt vooraf en wij zorgen ervoor dat uw tafel in de pauze klaar staat. U hoeft niet meer in een rij te gaan staan, maar kunt – samen met uw gasten – in alle rust genieten van de pauze onder het genot van een hapje en drankje.

De menukaart bestaat uit een gevarieerd 3-gangen menu voor € 32,50 p.p. Vers, puur en eerlijk voor een betaalbare prijs. Kijk voor meer informatie over menu- en wijnkaart.

Na de voorstelling is Leipzig ook geopend en biedt u de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer nog even na te praten. De bar is tot 01.00 uur geopend en naast de drankjes kunt u ook een keuze maken uit verschillende borrelgarnituren.

Online reserveren?

U kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Reserveert u liever telefonisch? Bel dan naar 010- 290 80 20.

RESTAURANT LEIPZIG

Grenzend aan het water serveert restaurant Leipzig op de Wilhelminapier in Rotterdam heerlijke internationale gerechten in een sfeervolle ambiance.

Geniet hier van een vers, puur en eerlijk diner voor een voorstelling in het Luxor theater. Theater en diner vormen samen een perfecte combinatie.

LUXOR PROGRAMMA

Cats

Cats

Engelstalige West End productie naar Rotterdam15-01
K’S CHOICE

K’S CHOICE

Love = Music31-01
Shen Yun 2019

Shen Yun 2019

Een hemels geschenk05-02
AIDA

AIDA

Een van de populairste opera’s ooit door Charkov City Opera & Ballet07-02
Concerto Esplosivo

Concerto Esplosivo

Ashton Brothers + Noordpool Orkest09-02
Johan Derksen

Johan Derksen

Keeps the blues alive20-02

Reserveer eenvoudig online

HIGH TEA

Zoete en hartige lekkernijen, die allemaal tegelijk en vanaf etagères worden gepresenteerd. Zo kan iedereen zijn eigen voorkeur bepalen. Uiteraard zorgen wij voor thee in diverse smaken, koffie, jus d’orange en tafelwater voor de liefhebbers

ONTDEK ONZE LOCATIE

Alvast een kijkje nemen bij restaurant Leipzig? Bekijkt u dan gerust eens onze informatieve pagina waar u alles leest over het restaurant en natuurlijk ook alvast sfeerfoto's ontdekt. Uw voorpret kan alvast
beginnen!

REVIEWS

Het eten was heerlijk, maar vooral een pluim voor het personeel. Die stelden alles in het werk om het eten voor onze groep van 15 personen op tijd te serveren en ons op tijd bij de voorstelling te krijgen.

Kitty P.

Goed ontvangst,behulpzaam bij binnenkomst met rolstoel. Zeer vriendelijke serveerster,eten was voortreffelijk vooral de diamanthaas. Zeer attend was de serveerster,wij waren 55jaar getrouwd en toen kwam zij met een bord met chocolade beschreven waarmee wij gefeliciteerd werden.

Houtenaar.