OVER DE LOCATIE

Een prachtige setting aan het water, geschikt voor intiem diner maar ook ideaal voor bijeenkomsten.

Sinds het nieuwe Luxor en Leipzig hun deuren hebben geopend in 2001, is er een nauwe samenwerking van start gegaan om u van alle gemakken te voorzien. Een ideale avond uit in het mooiste theater van Nederland is veel meer dan het bijwonen van een mooie voorstelling alleen

Restaurant Leipzig biedt ook mogelijkheden voor gezelschappen & zakelijke bijeenkomsten

Niet alleen als theaterrestaurant biedt Leipzig vele mogelijkheden, maar ook als prachtige locatie voor uw besloten bijeenkomst. Het stijlvolle restaurant kan door gezelschappen volledig afgehuurd worden voor welke gelegenheid dan ook.

Leipzig biedt u en uw gasten een prachtig uitzicht, modern comfort en een sfeervolle ambiance. Leipzig is uitgerust met een uitstekende airconditioning, een installatie voor de muziek van uw voorkeur en een meer dan complete bar. Door de diversiteit in het restaurant, richten wij het speciaal voor u op maat in. Leipzig biedt – afhankelijk van uw programma – plaats aan gezelschappen tot circa 250 gasten.

Het eten was heerlijk, maar vooral een pluim voor het personeel. Die stelden alles in het werk om het eten voor onze groep van 15 personen op tijd te serveren en ons op tijd bij de voorstelling te krijgen.

Kitty P.

Goed ontvangst,behulpzaam bij binnenkomst met rolstoel. Zeer vriendelijke serveerster,eten was voortreffelijk vooral de diamanthaas. Zeer attend was de serveerster,wij waren 55jaar getrouwd en toen kwam zij met een bord met chocolade beschreven waarmee wij gefeliciteerd werden.

Houtenaar.

EVENEMENTEN BIJ LEIPZIG

Maak nu uw online tafelreservering voor Leipzig voor gezelschappen tot 12 personen.

RESERVEER EEN TAFEL

Maak nu uw online tafelreservering voor Leipzig voor gezelschappen tot 12 personen.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag een offerte op maat aan voor gezelschappen groter dan 12 personen