Reserveren bij restaurant Leipzig in het nieuwe Luxor te Rotterdam

Maak nu uw online tafelreservering voor Leipzig voor gezelschappen tot 12 personen. Of neem contact met ons op om meer te horen over alle mogelijkheden die Leipzig u biedt voor gezelschappen vanaf 12 personen.

Reserveer uw lunch of diner voor maximaal 12 personen direct online. U kunt via onze website online maximaal 3 maanden vooruit reserveren. Indien u een reservering wilt maken voor een datum over meer dan 3 maanden, vragen wij u vriendelijk om deze reservering per e-mail (info@leipzig.nl) of telefoon (010-2908020) te plaatsen.

Heeft u vragen?

Contacteert u ons dan gerust via het contactformulier op de website, mail naar info@leipzig.nl of bel naar telefoonnummer 010- 290 80 20.

RESTAURANT LEIPZIG

Grenzend aan het water serveert restaurant Leipzig op de Wilhelminapier in Rotterdam heerlijke internationale gerechten in een sfeervolle ambiance.

Geniet hier van een vers, puur en eerlijk diner voor een voorstelling in het Luxor theater. Theater en diner vormen samen een perfecte combinatie.

LUXOR PROGRAMMA

HIGH TEA

Zoete en hartige lekkernijen, die allemaal tegelijk en vanaf etagères worden gepresenteerd. Zo kan iedereen zijn eigen voorkeur bepalen. Uiteraard zorgen wij voor thee in diverse smaken, koffie, jus d’orange en tafelwater voor de liefhebbers

ONTDEK ONZE LOCATIE

Alvast een kijkje nemen bij restaurant Leipzig? Bekijkt u dan gerust eens onze informatieve pagina waar u alles leest over het restaurant en natuurlijk ook alvast sfeerfoto's ontdekt. Uw voorpret kan alvast
beginnen!

REVIEWS

Het eten was heerlijk, maar vooral een pluim voor het personeel. Die stelden alles in het werk om het eten voor onze groep van 15 personen op tijd te serveren en ons op tijd bij de voorstelling te krijgen.

Kitty P.

Goed ontvangst,behulpzaam bij binnenkomst met rolstoel. Zeer vriendelijke serveerster,eten was voortreffelijk vooral de diamanthaas. Zeer attend was de serveerster,wij waren 55jaar getrouwd en toen kwam zij met een bord met chocolade beschreven waarmee wij gefeliciteerd werden.

Houtenaar.