Programma luxor

Op deze pagina vindt u het programma van het nieuwe Luxor te Rotterdam en kunt u eenvoudig online uw tafel in huisrestaurant Leipzig reserveren door op de door u bezochte voorstelling voorstelling te klikken! Direct een tafel reserveren? Gebruik dan de button:

Uw theateravond compleet met huisrestaurant Leipzig, van aperitief tot dessert. Zelfs in de pauze staan wij voor u klaar

Theater en diner vormen samen een perfecte combinatie en sluiten binnen Luxor naadloos op elkaar aan. Vanuit huisrestaurant Leipzig loopt u binnendoor naar de zaal. Laat u verwennen van garderobe tot menu, van aperitief tot aan de koffie. U reserveert hieronder eenvoudig uw tafeltje door op de betreffende voorstelling te klikken.

Kaarten voor de voorstellingen kun u bestellen op de Luxor website.

THEATERMENU

Een heerlijke 3-gangen diner met verse producten, altijd perfect op tijd geserveerd.

VOORGERECHT

Kies uit ieder voorgerecht op onze menukaart.

HOOFDGERECHT

Laat u vervolgens verassen door onze fantastische hoofdgerechten

DESSERT

En sluit af met een zalig dessert, zoet of hartig.

INCL. PAUZEDRANKJE & HAPJE?

Tegen een kleine meerprijs kunt u gebruik maken van een heerlijk hartig of zoet hapje en drankje in de pauze van uw voorstelling.

€32,50

HIGH TEA

Zoete en hartige lekkernijen, die allemaal tegelijk en vanaf prachtige etagères worden gepresenteerd. Zo kan iedereen zijn eigen voorkeur bepalen. Uiteraard zorgen wij voor thee in diverse smaken, koffie, jus d’orange en tafelwater voor de liefhebbers.

GROEPEN & EVENTS

Het nieuwe Luxor en in-house restaurant Leipzig hebben vele congressen, vergaderingen, recepties en diners door middel van een soepele samenwerking tot grote successen gemaakt. Maak kennis met een unieke beleving in het prachtige theater!

LOCATIE LEIPZIG

Leipzig biedt u en uw gasten een prachtig uitzicht, modern comfort en een sfeervolle ambiance. Door de diversiteit in het restaurant, richten wij het speciaal voor u op maat in. Leipzig biedt – afhankelijk van uw programma – plaats aan gezelschappen tot circa 250 gasten